Hoi hoi,

Afgelopen week kwam ik op Pinterest dit leuke doosje tegen, gemaakt met de Stampin’Up! “Lots to love box framelits”. Het doosje was gemaakt door collega demo BJ Peters. Ik wilde gelijk aan de slag om dit doosje ook te maken en dan met het Petal passion designpapier en de stempelset “In de bloemetjes zetten”. Hierboven zie je het resultaat 🙂

In het filmpje van deze vrijdag kleed ik het doosje weer in een hele andere stijl aan. Veel kijkplezier!

 

 

 

Zoals ik in het filmpje al vertel, zal ik aankomende zondag een extra blogbericht plaatsen met de stempelset “In de bloemetjes zetten”. Hierin komen dan alle projecten van de workshopdag te staan.

 

 

 

Het “Bubbles & Fizz design papier” kun je GRATIS uitzoeken bij een bestelling van 60 euro of meer. Je leest er [hier] meer over. Deze Sale a Bration periode duurt nog t/m 31 maart en je mag zo vaak en zo veel GRATIS kado’s uitzoeken, als jij wilt. Mits je bestelling natuurlijk 60 euro of meer is.

Ook leuk meegenomen is dat bestellingen vanaf 50 euro bij mij gratis verzendkosten hebben 🙂 Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl

 

Tot stempels!

Hélène