Hoi hoi,

Vanochtend heb ik weer een filmpje opgenomen met een GRATIS Sale a Bration product. Deze keer het prachtige Botanical butterfly design papier. Je mag tijdens de Sale a Bration periode (3 jan t/m 31 mrt 2019), dit design papier GRATIS uitzoeken bij een bestelling van minimaal 60 euro.  Alle informatie hierover staat ook in de Sale a Bration brochure, deze ontvang je GRATIS via de post, samen met de voorjaars catalogus, als je een bestelling bij mij plaats (zonder minimum bestelbedrag). Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, stuur dan een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl of bestel direct in mijn [webshop] (vergeet niet de hostess code van december te gebruiken, voor een GRATIS bedankje, zie voor meer info [hier] )

 

 

 

 

Gisteren heb ik deze grappige foto van Belle al gedeeld op Facebook en Instagram, maar ook hier wil ik hem nog even met jullie delen. Belle, mijn kleine Big shot helper 🙂 En wat kijkt ze ondeugend!!

 

 

 

 

Fijn weekend allemaal!

Hélène