Hoi hoi,

Na een onstuimig weekend, schijnt vanmorgen het zonnetje weer mijn werkruimte binnen, heerlijk! Toch wilde ik nog een herfstkaartje maken voor het filmpje van deze maandag, want dat past helemaal bij het afgelopen weekend 🙂 Het is een eenvoudige kaart geworden, die door de goud accenten wel een wat sjieke uitstraling heeft. In onderstaand filmpje laat ik je stap voor stap zien hoe ik het kaartje gemaakt heb en welke Stampin’Up! producten ik hiervoor gebruikt heb.

Onderaan dit bericht vind je alle gebruikte productren nog eens terug met een aanklikbare link naar mijn webshop.

 

 

 

 

Je kunt nog tot het eind van de maand gebruik maken van het GRATIS bedankje in mijn [webshop] met de hostess code van september BWQDZEJY. Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

Bestel je in september via de mail, dan ontvang je een kaartpakketje op de deurmat met het Wood textures design papier. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

 

 

Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

Fijne dag!

Hélène