Hoi hoi,

Vandaag stonden er verschillende dingen op mijn lijstje, waaronder een filmpje opnemen. Het filmpje van vandaag staat helemaal in het teken van de Colorful seasons stempelset en het Wood textures designpapier. Dit papier ontvang je deze maand als GRATIS bedankje bij een bestelling via de mail. Ik vertel je er alles over in het filmpje.

 

Excuses voor het slechte beeld, mijn verlichting begaf het (ik heb een nieuwe filmplamp welke op een accu gaat) en hier kwam ik pas te laat achter. Tja.. en om dan het filmpje helemaal overnieuw te doen vind ik ook een beetje raar. Die dingen gebeuren nu eenmaal 🙂 Dus hier en daar heb je een zonnebril nodig en hier en daar moet je wat bijschijnen… Veel kijkplezier!

 

 

 

 

Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden. Hieronder nog een foto van dichtbij, waardoor je de uitgestanste bladeren ook goed kunt zien. Wat zijn ze gaaf!

 

 

 

 

Wil je ook zo’n leuk kaartpakketje ontvangen? Geef dan in de maand september je bestelling door op info@helenedenbreejen.nl. Betaling gaat dan via iDeal of overschrijving.

Liever gebruik maken van de GRATIS bedankjes als je in mijn [webshop] bestel? Vergeet dan niet de hostess code van september toe te voegen aan het eind van je bestelling: BWQDZEJY

 

 

 

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder!

 

 

Fijn weekend allemaal!

Hélène