Stampin'Up! Eclectic expressions

Hoi hoi,

Vandaag vieren we in huize den Breejen een 2de feestje. Afgelopen woensdag mocht ik mijn 40ste verjaardag vieren en vandaag vieren we de 16de verjaardag van onze dochter Lisanne 🙂 Speciaal voor haar maakte ik dit kaartje met de GRATIS Eclectic expressions stempelset. Je mag deze set GRATIS uitzoeken bij een bestelling van 60 euro. In onderstaand filmpje laat ik jullie stap voor stap zien hoe ik dit kaartje gemaakt heb. Veel kijkplezier!

 

 

 

Alle gebruikte materialen vind je weer onderaan dit bericht. Zoals ik in het filmpje al zeg, plaats ik morgen een extra filmpje met een techniek. Dit filmpje hoort bij de Facebookhop van ons creatieve team. Vanaf 9 uur is de hop actief. Kom je gezellig even mee-hoppen? 🙂

 

Stampin'Up! Eclectic expressions

 

Stampin’Up! producten bestellen? Ik verzorg graag je bestelling. Je mag je bestelling doorgeven op info@helenedenbreejen.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink om je betaling te voldoen. Je bestelling word tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

 

Heb je vragen mbt Stampin’Up!, stuur me gerust een mailtje.

 

Tot stempels!

Hélène