Stampin'Up! Envelop punch board-2

Hoi hoi,

Voor het filmpje van vandaag heb ik het Stampin’Up! Envelop punch board uit de kast gehaald. Dit is ook zo’n apparaat wat ik zelf snel vergeet te gebruiken, terwijl je er zoveel leuke dingen mee kunt maken!
Vandaag maak ik een leuke kado envelop in een apart maat (5 x 8 inch). Hiervoor gebruik ik het mooie Fresh florals designer series paper stack in de kleur Berry burst. De rest van de gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

Veel kijkplezier!

 

 

 

Vandaag gaat de 1ste lichting van de You Can Create It kwartaal kit op de bus. Alle doosjes staan inmiddels klaar met verzendlabel en breng ik straks even naar ons PostNL punt

Heb je de kit nog niet besteld, maar zou je dit wel willen? Vul dan het [aanmeldingsformulier] in of kijk [hier] voor meer informatie.

 

You Can Create It!

 

Afgelopen week is de retired list van Stampin’Up! online gekomen, voor een actueel aanbod van de producten die nog verkrijgbaar zijn kun je het best een kijkje in mijn webshop nemen. Je vind deze [hier]. Heb je vragen of een bepaald product nog op voorraad is en/of wil je een bestelling plaatsen. Dan help ik je graag verder. Je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl

Vanaf 50 euro zijn bij mij altijd de verzendkosten GRATIS!

 

Tot stempels!

Hélène