Stampin'Up! Envelop punch board-2

Hoi hoi,

Voor het filmpje van vandaag heb ik het Stampin’Up! Envelop punch board uit de kast gehaald. Dit is ook zo’n apparaat wat ik zelf snel vergeet te gebruiken, terwijl je er zoveel leuke dingen mee kunt maken!
Vandaag maak ik een leuke kado envelop in een apart maat (5 x 8 inch). Hiervoor gebruik ik het mooie Fresh florals designer series paper stack in de kleur Berry burst. De rest van de gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

Veel kijkplezier!

 

 

Afgelopen week is de retired list van Stampin’Up! online gekomen, voor een actueel aanbod van de producten die nog verkrijgbaar zijn kun je het best een kijkje in mijn webshop nemen. Je vind deze [hier]. Heb je vragen of een bepaald product nog op voorraad is en/of wil je een bestelling plaatsen. Dan help ik je graag verder. Je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl

 

Tot stempels!

Hélène