Hoi hoi,

De komende periode tot eind september zal mijn YouTube schema er wat anders uit zien. Ik zal regelmatig op andere dagen een filmpje online zetten en ook wat minder bloggen. Dit geeft mij wat meer flexibiliteit met de voorbereidingen voor de nieuwe catalogus (inpakken en verzenden) en om er voor Kaylee te zijn in haar examenperiode. Toch super spannend, ook al doet ze het ontzettend goed! 🙂 Vandaar dus vandaag al een filmpje 🙂

 

In het [filmpje] wat ik deze week liet zien over de Everything is Rosy medley, liet ik ook bovenstaande kaart met envelop zien. Hier kreeg ik verschillende reacties/ vragen op, dus tijd voor een tutorial. Ik maakte een tutorial met 3 verschillende envelopjes. 1 uit een 6 x 6 inch design papier vel, 1 voor een standaard kaart en 1 met een ronde bovenkant/ flap. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal het filmpje niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar het filmpje te gaan.

 

 

Beschrijving envelopjes uit het filmpje

Envelop 1:

6 x 6 inch
Rillen op 0,5 – 3 1/4 inch
Rillen op 0,5 – 4 3/4 inch

 

Envelop 2:

23,5 x 21 cm
Rillen op 1,5 – 12,5 cm
Rillen op 2 – 17,5 cm

Envelop 3:

10 x 28,5 cm
Rillen op 1,5 – 8,5 cm
Rillen op 4 – 16,5 cm

 

 

 

 

Nieuwe jaarcatalogus

 

Begin mei kan ik als demo de nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus bestellen en deze verzendklaar maken om naar jullie, mijn vaste klanten, te versturen. Hoe/ wanneer ontvang je een GRATIS catalogus:

  • Heb je in januari, februari, maart, april 2019 (of mei, de maand van versturen) een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je de nieuwe jaarcatalogus automatisch bij je op de deurmat.
  • Heb je vóór januari 2019 een bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je geen catalogus. Wil je graag een catalogus ontvangen, dan kan dit door een Stampin’Up! bestelling bij mij te plaatsen van minimaal 25 euro (excl. verzendkosten). De catalogus wordt dan geheel gratis naar je opgestuurd.
  • Heb je nog niet eerder bij mij een bestelling geplaatst en wil je graag een catalogus ontvangen. Dat kan! Bestel voor minimaal € 25,- euro (excl verzendkosten) aan Stampin’Up! producten en je ontvangt de catalogus geheel gratis bij je thuis.

 

Ik verstuur geen catalogus met vergoeding van de verzendkosten. 

 

 

 

 

Heb je vragen of wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan help ik je graag verder. Je kunt mij bereiken op info@helenedenbreejen.nl

 

Fijne dag!

Hélène