Giftbag punch board

Hoi hoi,

In januari 2014 maakte ik onderstaande giftbag met het Gift bag punch board. Deze foto doet het nog steeds goed op Pinterest en ook wordt er nog steeds doorgeklikt naar mijn oude [blog]. Vanuit mijn VIP groep kreeg ik de vraag of ik de maten van dit project nog eens wilde delen. Natuurlijk wil ik dat, maar een up to date filmpje is natuurlijk veel leuker 🙂 Want in januari 2014 maakte ik deze nog niet. Afgelopen vrijdag maakte ik het filmpje en deze kwam dezelfde dag ook op mijn VIP groep te staan. Deze keer maakte ik 3 verschillende maten. Er is inmiddels al 1 project gemaakt en geshowd in de groep, zo ontzettend leuk!!

 

 

In onderstaand filmpje laat ik je stap voor stap zien hoe ik het Gift bag punch board gebruik voor 3 verschillende giftbags en ook de Scallop tag topper punch wordt duidelijk uitgelegd. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag 🙂

 

 

De gebruikte materialen uit het filmpje vind je onderaan dit bericht. Je vind het Gift bag punch board ook op blz 209 van de catalogus en de Scallop tag topper punch op blz 210.

De verschillende afmetingen voor de 3 giftbags zijn:

  • 25    cm x 15 cm – rillijn S (1ste in het filmpje)
  • 28,5 cm x 17 cm – rillijn M (2de in het filmpje)
  • 25    cm x 21 cm – rillijn S (3de in het filmpje)

 

De giftbag bovenaan het bericht is maat m uit het filmpje (de 2de giftbag), deze kleedde ik verder aan met de Tropical chic stempelset en het Tropical excape design papier.

 

Gift bag punch board

 

Hierboven de kleinste giftbag, dit is de S uit het filmpje (de 1ste). Deze is aangekleed met het Wood textures design papier. Het touw in Mint Macarone is uit het Nature’s twine op blz 201.

 

Gift bag punch board

 

En voor de laatste giftbag heb ik een beetje gesmokkeld  Deze maakte ik in het filmpje ook met Whisper white cardstock, maar voor het mooie Twinkle twinkle design papier wilde ik toch een andere kleur  Deze giftbag is super leuk om een klein kraam cadeautje in te verpakken, zoals stokjes. Ook een slabbetje past er opgerold heel mooi in.

 

Stampin'Up! bestellen

 

Stampin’Up! producten bestellen

Wil je ook de mooie Stampin’Up! producten bestellen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je betaling mag worden voldaan via de iDeal betaallink die ik je mail. Wil je liever je betaling zelf overboeken, dat kan natuurlijk ook.

Je bestelling word tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd door UPS, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

 

Heb je vragen over het bestellen van Stampin’Up! producten, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène