Hoi hoi,

Gisterochtend ging ik enthousiast aan de slag om een kaart te maken voor mijn maandagfilmpje. Helaas bleek het een echte maandag te zijn en ging er het één en ander mis. Zo liet ik vanalles uit mijn handen vallen, vertikte mijn dymo het te doen na een update van mijn computer en zo kan ik nog een rijtje met dingen opnoemen wat niet ging zoals gepland. Nu ben ik niet zo snel uit het veld geslagen, dus ben ik stug doorgegaan met alles, dat werkt tenslotte het beste 🙂 Door deze strubbelingen ben ik wel totaal vergeten om dit bericht gisteren te schrijven en daar kom ik nu pas achter LOL.. tja. Bij deze dus het maandag blogbericht op de dinsdag 🙂

 

Gisteren maakte ik met bovenstaand kaartje weer een stap voor stap YouTube tuborial. Het is een eenvoudig kaartje, maar door de gestanste achtergrond écht zo mooi! Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet weergegeven worden. Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling doen, dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je kunt je bestelling direct zelf plaatsen in mijn webshop óf mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl. Bestel je via de mail, dan kun je je betaling voldoen via iDeal. In mijn webshop kun je (helaas) alleen met een creditcard betalen.

 

 

Fijne dag!

Hélène