Hoi hoi,

Gisterochtend ging ik enthousiast aan de slag om een kaart te maken voor mijn maandagfilmpje. Helaas bleek het een echte maandag te zijn en ging er het één en ander mis. Zo liet ik vanalles uit mijn handen vallen, vertikte mijn dymo het te doen na een update van mijn computer en zo kan ik nog een rijtje met dingen opnoemen wat niet ging zoals gepland. Nu ben ik niet zo snel uit het veld geslagen, dus ben ik stug doorgegaan met alles, dat werkt tenslotte het beste 🙂 Door deze strubbelingen ben ik wel totaal vergeten om dit bericht gisteren te schrijven en daar kom ik nu pas achter LOL.. tja. Bij deze dus het maandag blogbericht op de dinsdag 🙂

 

Gisteren maakte ik met bovenstaand kaartje weer een stap voor stap YouTube tuborial. Het is een eenvoudig kaartje, maar door de gestanste achtergrond écht zo mooi! Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet weergegeven worden. Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

 

 

 

Laatste dagen om gebruik te maken van de hostess code van januari in mijn webshop

 

Je hebt nog 3 dagen om in mijn [webshop] de hostess code van januari te gebruiken (zie foto) en een GRATIS Wink of Stella te ontvangen bij je bestelling vanaf € 100,-. Uiteraard mag je in mijn webshop bij iedere € 60,- aan bestelling ook een GRATIS Sale a Bration product naar keuze uitzoeken.

 

 

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

 

 

Sale a Bration 2019

 

De Sale a Bration periode loopt alweer bijna een maand en wat heb ik al mooie bestellingen mogen verzorgen met mooie GRATIS Sale a Bration producten. De top 3 van GRATIS producten bij mijn klanten zijn:

 

  1. Organdy ribbon combo pack (inmiddels uitverkocht en niet meer leverbaar)
  2. Botanical butterfly designer series paper
  3. Door dik en dun stempelset (zie foto)

 

Zo ontzettend blij dat de Nederlandse stempelset “Door dik en dun” ook zo favoriet is bij jullie! Ik gebruik hem zelf ook veel, want de teksten zijn zo goed bruikbaar! De Sale a Bration periode duurt nog t/m 31 maart en de GRATIS Sale a Bration producten zijn (zolang de voorraad strekt) tot die tijd bestelbaar bij een bestelling vanaf € 60,-

 

 

 

 

Alle informatie over de Sale a Bration vertel ik je in onderstaand filmpje. Hierin komen de GRATIS producten, de EXTRA Stampin’Rewards én natuurlijk de geweldige aktie op het starterspakket aan bod. Heb je nog vragen n.a.v het filmpje, laat het weten en stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling doen, dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je kunt je bestelling direct zelf plaatsen in mijn webshop óf mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl. Bestel je via de mail, dan kun je je betaling voldoen via iDeal. In mijn webshop kun je (helaas) alleen met een creditcard betalen.

 

 

Fijne dag!

Hélène