Hoi hoi,

Er staat weer een nieuwe YouTube tutorial online en deze keer maak ik deze leuke verpakking 🙂 In het filmpje maak ik deze versie met de Happy tails bundel, maar ik laat ook nog 2 andere versies zien. De foto’s van de andere 2 versies zal ik hier volgende week plaatsen. Veel kijkplezier met het filmpje!

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar het filmpje te gaan.

 

 

Na het opnemen van het filmpje kreeg Belle de koekjes die erin zaten.

 

 

En werd ik beloond met een dikke (natte) hondenkus 🙂 Zo lief!

 

 

Dan nog een laatste foto die ik wil delen, want wat geniet Belle van de sneeuw! (en wij dus ook 🙂 ) Vanmorgen zijn we weer vroeg naar het Bergherbos vertrokken om een rondje te wandelen. Jeroen maakte deze mooie foto van ons samen <3

 

 

 

 

Fijne weekend allemaal!

Hélène