Hoi hoi,

 

Nog 3,5 week en dan start de Sale a Bration periode van 2019. 3 maanden lang feest bij Stampin’Up! met GRATIS producten, mooie instap akties en extra Stampin’Rewards. Om jullie alvast enthousiast te maken, neem ik iedere vrijdag een filmpje op met een GRATIS Sale a Bration product. Vandaag de aftrap met de Hello cupcake stempelset, die ik als moeder van een bijna bakker en een kok in opleiding natuurlijk wel “moest” hebben 🙂 Veel kijkplezier met het filmpje!

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal het filmpje niet goed weergegeven staan, maar zie je enkel een zwart vlak. Het filmpje toch bekijken, klik dan op [deze link].

 

Maten kaart:

Kaartbasis: 9,5 x 13,5 cm
Mat: 8 x 12 cm
Vellum: 6 x 10 cm

 

 

 

Facebook Deel & like aktie 

 

Op mijn [Facebook pagina] heb ik een deel & like aktie. Alle informatie staat op mijn pagina. Vrijdag 14 december verloot ik onder de deelnemers 3 x de Celebrate you thinlits set. Zeker de moeite waard dus om mee te doen 🙂

 

 

 

 

Vandaag worden mijn bestelde voorjaars catalogie en Sale a Bration brochures bezorgd. Heb jij tussen september en vandaag een bestelling bij mij geplaatst, dan gaat er vandaag nog een envelop naar jou op de bus. Wil je ook een catalogus ontvangen, dat kan op de volgende manieren:

 

  • Heb je in september, oktober, november en/of december een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je beide automatisch op je deurmat.
  • Heb je eerder en/of nog niet eerder bij mij een bestelling geplaatst, dan ontvang je beide bij het plaatsen van een bestelling* zonder minimaal bedrag

 

De catalogus/ brochure wordt dus NIET opgestuurd voor een vergoeding van de verzendkosten. Ik kies hiervoor omdat de aankoop en het versturen van beide voor mij als kleine ondernemer een flinke uitgave is en de ervaring heeft geleerd dat vele die de catalogus/ brochure aanvragen tegen vergoeding van de verzendkosten, uiteindelijk geen bestelling plaatsen.

 

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling.

 

Fijne dag!

Hélène