Hoi hoi,

 

Vorige week liet ik op Facebook en Instagram een kaart zien, welke ik gemaakt had voor 2 teamleden die gepromoveerd waren. Zelf vond ik het kaartje ook zo ontzettend leuk, dat ik er nu een verjaardags versie van heb gemaakt. In onderstaand filmpje laat ik je stap voor stap zien hoe ik het kaartje gemaakt heb én zie je verschillende nieuwe producten langskomen 🙂 Onder het filmpje zal ik de kaart plaatsen, welke naar mijn 2 teamleden verstuurd is 🙂 Daarvoor had ik de extra “Trots op jou!” gebruikt. Deze tekst komt uit de stempelset “Stempelen maar” en is vanaf 3 januari alleen verkrijgbaar voor demonstratrices.

 

 

 

 

Voor het kaartje gebruikte ik verschillende nieuwe producten, zoals de “Be mine stitched” framelits en het “All my love” designer series paper. Beide vind je terug in de nieuwe voorjaars catalogus. Wil je ook een voorjaars catalogus en Sale a Bration brochure ontvangen? Klik dan [hier] voor meer informatie.

 

 

 

 

Heb je nog vragen over Stampin’Up!, over het bestellen van de producten of misschien wel om het starterspakket te bestellen en daarom ook deel te kunnen nemen aan mijn team activiteiten, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

Fijne dag!

Hélène