Memories and more

Hoi hoi,

Het weekend ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe Memories & more kaartjes “Delightfully detailed”. Deze kaartjes passen qua kleur erg mooi bij de foto’s van Thailand, waar Jeroen en ik vorig jaar met Stampin’Up! zijn geweest. Een goed begin dus om (eindelijk) aan het vakantie album te beginnen 🙂

Daarnaast zijn de kaartjes ook geweldig leuk om te gebruiken op kaarten/ scraplayout, in mini albums enzovoorts. In het filmpje laat ik je zien hoe ik een kaartje gebruik om bovenstaand kaartje te maken. Veel kijkplezier!

 

 

De gebruikte materialen uit het filmpje vind je onderaan dit bericht.

Voor mijn Memories & more fotoalbum gebruik ik de 12 x 12 inch Variety pack photo pocket pages. Je vind deze op blz 194 van de catalogus.

 

Memories and more

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Wil je graag een Stampin’Up! bestelling doen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Betaling gaat via een iDeal betaallink.

Je bestelling word direct na betaling geplaatst en tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd.

Heb je vragen? Laat het me gerust weten!

 

Tot stempels!

Hélène