Stampin'Up! sneak peek

Hoi hoi,

Vanochtend heb ik een filmpje opgenomen met dit vrolijke kaartje. Het kaartje heb ik nagemaakt uit de nieuwe catalogus. Je vind hem op blz 120 bij de Tropical escape suite. In het filmpje gebruik ik verschillende nieuwe materialen, welke allemaal vanaf 1 juni a.s verkrijgbaar zijn.

De nieuwe gebruikte producten zijn:

  • Tropical thinlits
  • Tropical elements – knoopjes
  • Shaded spruce inkt
  • Shaded spruce cardstock
  • Van alles wat – Nederlandse stempelset
  • Artisan textures stempelset

Veel plezier met het filmpje!

 

 

Wil je ook een nieuwe Stampin’Up! catalogus ontvangen? Stuur me dan een mailtje op info@helenedenbreejen.nl óf vul direct het [aanvraagformulier] in.

Plaats je een bestelling, dan ontvang je de catalogus GRATIS, heb je nog niet eerder bij mij besteld, dan vraag ik een vergoeding van de verzendkosten, deze zijn 4 euro.

 

 

De gebruikte materialen die nu al te verkrijgen zijn, vind je onderaan dit bericht. Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

Tot stempels!

Hélène