Hoi hoi,

Wat is het weer een prachtige zonnige maandag en wat treffen we het toch met het mooie nazomer weer! Ik heb vanochtend eerst een paar uurtjes gewerkt, de voorbeeldkaarten voor het filmpje gemaakt en het filmpje opgenomen. Daarna zijn Jeroen en ik naar Hoeve Delle gereden om nog een wandeling te maken door het bos. De natuur is nu zo prachtig! Op de terugweg werden we nog getrakteerd op 2 hindes die overstaken, zo mooi! Inmiddels zijn we alweer even terug en ben ik snel mijn filmpje gaan bewerken, foto’s maken, uploaden… het hele riedeltje 🙂

 

In het filmpje van vandaag laat ik een One Sheet Wonder zien, super leuk om eens te maken en zeker als je design papier hebt liggen, waarvan je niet zo goed weet wat je er mee moet. Voor mij geldt dit niet, want ik heb het prachtige Frosted floral papier ervoor gebruikt. Veel kijkplezier met het filmpje.

 

 

 

 

 

Het schema voor deze One Sheet Wonder haalde ik van Pinterest. Je vind hier voldoende keuze, ook voor A4 formaat. Het sheet wat ik gebruikt heb is in inches, maar met de Stampin’Trimmer is het super makkelijk om dit te snijden. Hieronder vind je het schema en onder de afbeelding de centimeters.

 

 

 

 

Inches – Centimeters

1 inch = 2,55 cm
1 1/4 inch = 3,2 cm
1 1/2 inch = 3,8 cm
2 inch = 5,05 cm
2 5/8 inch = 6,7 cm
4 inch = 10,15 cm
5 1/4 inch = 13,35 cm

De maten kunnen iets afwijken. Mocht je het heel precies willen weten, dan zijn er via Google verschillende “van inches naar centimeter” converters te vinden.

 

 

 

 

Het leuke (vind ik) aan een One Sheet Wonder is om jezelf uit te dagen met de stukjes designpapier die je gesneden hebt. Ik heb verschillende stempelsets uit de kast getrokken, maar ook kun je je helemaal uitleven met stansen, ponsen en embellisments. Deze week en volgende week zal ik steeds wat kaartjes laten zien die ik gemaakt heb met beide vellen.

 

 

 

 

En dan wil ik dit blogbericht afsluiten met een echte herfstfoto. Deze maakte ik gisteren tijdens onze wandeling van 13,4 km op de Reeenberg in Loenen. Ook dit was een prachtige route, zeker nu de natuur zo mooi aan het veranderen is 🙂

 

 

Fijne avond!

 

Hélène