Stampin'Up! Sentimenten

Hoi hoi,

Mijn berichtje en filmpjes zijn een stuk later dan jullie gewend zijn, maar vanmorgen kwam ik zonder stem uit bed. Na een half uur werd het iets beter en vonden de meiden dat ik het geluid van een kikker maakte.. Oke! En bedankt 🙂
Ik ben vanmorgen dus eerst andere dingen gaan doen, zodat mijn stem wat kon “herstellen”. Het is nog wat gekraak, maar zeker niet slecht 🙂 In het filmpje van vandaag maak ik een leuk paasmandje waar ik de nieuwe embossing folder Basket weave gebruik en de Nederlandse stempelset Sentimenten.

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht. De maten van het mandje (inches en centimeters) vind je verderop in dit bericht.

 

Maten

 

Om het mandje te maken heb je een stuk cardstock nodig van 4 x 5 inch óf 10,15 x 12,7 centimer.

Rillen op de lange kant: 1 – 2 – 3 – 4 inch óf 2,55 – 5,1 – 7,6 – 10,15 centimeter.

Rillen op de korte kant: 1 1/2 en 2 1/2 inch óf 3,8 en 6,35 centimeter.

 

Stampin'Up! sentimenten

 

 

Wil en misschien zelf ook een aantal Stampin’Up! producten bestellen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl. Je kunt hier ook voor informatie over Stampin’Up! terecht.

 

Tot stempels!

Hélène