Hoi hoi,

Vanochtend heb ik weer een stap voor stap video tutorial voor jullie opgenomen en deze keer met de nieuwe Painted seasons stempelset. Deze stempelset is onderdeel van een bundel en mag je vanaf 15 februari GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf 120 euro. In het filmpje vertel ik je er alles over en laat ik je ook het mooie design papier zien, wat bij de bundel hoort. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

 

 

Alle andere projecten die ik je in de video laat zien, komen later deze week ook op mijn blog te staan 🙂

 

 

 

 

Bestel je deze maand voor minimaal € 30,- in mijn webshop óf via de mail, dan ontvang je GRATIS dit Snail mail pakketje bij je thuis. Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl  of plaats je bestelling direct in mijn webshop (link rechts bovenaan pagina).

 

 

Fijne dag!

Hélène