YouTube Share what you love

Hoi hoi,

Vorige week maandag verzorgde teamgenoot Ine van den Eijnden de maandelijkse SOL op onze Facebook teampagina. Een SOL is een Stamp Online, oftewel een online workshop die iedereen op dat moment vanachter zijn computer/ laptop/ ipad/ mobiel kan volgen óf op een later moment kan maken. Zelf kon ik er deze avond niet bijzijn, maar ik heb het project overdag gemaakt.

Ine is zo lief om het project ook met jullie te delen. Je vind haar blogbericht [hier].

Zelf heb ik het patroon iets aangepast en dat laat ik in onderstaand filmpje stap voor stap zien:

 

 

 

Voor mijn basis gebruikte ik het Thick Whisper white cardstock en het Share what you love specialty design papier. Wat kun je hier geweldige combinaties mee maken! Hieronder nog wat extra foto’s van mijn project.

 

YouTube Share what you love

 

YouTube Share what you love

 

YouTube Share what you love

 

YouTube Share what you love

 

 

Heel veel kijkplezier met het filmpje en creatief plezier mocht je het project gaan maken 🙂

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

Tot stempels!

Hélène