Hoi hoi,

Vandaag de 2de #SimpleStamping YouTube video online! Ik heb inmiddels de smaak te pakken met deze simpele kaarten en laat ze graag aan de beginnende stempelaars zien! In onderstaande YouTube video laat ik je stap voor stap zien hoe ik de kaart gemaakt heb. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet te zien zijn (maar een zwart vlak). Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht en kun je bij mij bestellen. Wil je een bestelling plaatsen, dan mag je in januari, februari en maart een GRATIS product naar keuze uit de Sale a Bration brochure kiezen. In [dit] bericht lees je er meer over. Ook maakte ik een YouTube video met uitleg over de Sale a Bration. Je vind de video [hier].

 

 

 

 

Plaats je een bestelling in mijn [webshop], vergeet dan niet de hostess code van januari te gebruiken: SJTBSS7C. Is je bestelling 100 euro of meer dan ontvang je een Wink of Stella als GRATIS bedankje op je deurmat. Daarnaast mag je natuurlijk ook een GRATIS Sale a Bration product(en) uitzoeken. Je leest [hier] meer over het gebruik van de hostess code en hoe je in mijn webshop kunt bestellen.

 

 

 

 

Bestel je in januari via de mail óf in mijn webshop, dan ontvang je bij een bestelling vanaf 30 euro ook een Snail Mail pakketje. Je leest er [hier] meer over. Wil je het kaartpakket bestellen? Dat kan ook. Het pakketje kost 6 euro, dit is incl. verzendkosten. Je vind in [dit] bericht de kaart en het kaartpakketje van januari. Op 15 januari is het eerste verzendmoment en ik heb al heel wat bestellingen voor de pakketjes mogen ontvangen, dank jullie wel!

 

 

 

 

Heb je vragen over Stampin’Up!, het plaatsen van een bestelling of een andere Stampin’Up! gerelateerde vraag? Stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

Fijne dag!

Hélène