Hoi hoi,

Op 1 januari vertelde ik jullie al over Snail mail kaartpakketjes, die ik samen met Kaylee ga versturen. In onderstaand filmpje leg ik uit hoe Snail mail werkt én laat ik stap voor stap zien hoe de kaart van Januari gemaakt is.

 

Aanvulling: in het filmpje vergeet ik te vermelden dat je óók een kaartpakketje GRATIS ontvang als je in mijn webshop een bestelling van minimaal € 30,- plaats. 

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal het filmpje niet worden weergegeven. Klik op [deze] link om direct naar het filmpje te gaan.

 

Kaylee en ik doen dit samen, maar ook weer niet 🙂 De verzending en betaling zullen apart van elkaar gedaan worden. Hieronder nogmaals een uitleg:

 

UITLEG:

  • Iedere maand maken Kaylee en ik een kaart + bijpassend kaartenpakketje. In het kaartenpakketje zitten alle materialen die we voor de kaart gebruikt hebben m.u.v stempelafdrukjes
  • Aan het begin van iedere maand zullen we een YouTube video tutorial plaatsen met onze kaart en een stap voor stap tutorial
  • Aan het begin van iedere maand zullen we de kaart + kaartenpakketje plaatsen op ons blog, Facebook en Instagram. Zo kun je precies zien wat Kaylee voor kaart heeft en welke materialen je ontvang en andersom
  • Spreekt de kaart je aan, dan kun je het kaartenpakketje bestellen voor € 6,- , dit is incl. verzendkosten.
  • Om het kaartenpakketje bij Kaylee te bestellen, stuur je een mail naar creativewatermelon@outlook.com
  • Om een kaartenpakketje bij mij te bestellen, stuur je een mail naar info@helenedenbreejen.nl
  • Wil je beide kaartenpakketjes ontvangen, dan mag je naar 1 van ons mailen.
  • Iedere maand hebben we 2 verzendmomenten: iedere 15de van de maand en iedere laatste dag van de maand

 

Plaats je een Stampin’Up! bestelling van minimaal 30 euro via de mail, dan ontvang je een kaartenpakketje GRATIS!  Dit geldt OOK op bestellingen die geplaatst worden in mijn webshop.

 

Ben je zelf Stampin’Up! demo? Geen probleem! Ook jij mag een kaartpakketje bestellen!

 

 

 

 

Snail mail #1 

 

Kaylee en ik zijn super enthousiast over de Snail mail en hebben deze week al leuke reacties mogen ontvangen, dank je wel! Op de foto hierboven nogmaals mijn kaart van januari en op de foto hieronder de inhoud van mijn kaartpakketje

 

 

 

 

Zoals je ziet zitten alle materialen van de kaart er in, ook een envelop! Benieuwd naar de kaart en het kaartenpakketje van Kaylee? Neem dan snel een kijkje op haar blog: https://creativewatermelon.wordpress.com of ga direct naar haar [filmpje].

 

Heb je nog vragen, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

Bestel je graag je Stampin’Up! producten in mijn webshop, dan heb ik voor deze maand weer een nieuwe hostess code. Gebruik je deze hostess code in mijn webshop bij een bestelling vanaf € 100,-, dan ontvang je aan begin van februari een Wink of Stella als bedankje. Super leuk toch! Uiteraard is dit in combinatie met de Sale a Bration aanbieding die vanaf 3 januari ingaan én ontvang je vanaf € 30 ook een kaartpakket via de post 🙂

 

 

 

 

Sale a Bration 2019

 

Gisteren is Sale a Bration 2019 van start gegaan. Je leest er [hier] meer over. Kort samengevat: bij iedere € 60 mag je een GRATIS product naar keuze uit de Sale a Bration brochure uitzoeken. Ontvang je op een bestelling vanaf € 275 € 27 extra aan Stampin’Rewards en is er weer een geweldige aanbieding op het starterspakket. Nieuwsgierig? In [dit] filmpje vertel ik je er alles over.

 

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl of plaats je bestelling zelf in mijn webshop. Heb je vragen, stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

 

Fijne dag!

Hélène