Hoi hoi,

De vakantie is weer voorbij én het is maandag, tijd voor een nieuwe YouTube video 🙂 Vandaag laat ik stap voor stap zien hoe ik de watercolor achtergrond van bovenstaande kaartjes gemaakt heb. De kaartjes zijn gemaakt met de Snowflake showcase bundel, welke vanaf 1 november t/m 30 november verkrijgbaar is. De komende weken zal ik steeds wat voorbeelden laten zien met deze bundel en hopelijk worden jullie er dan net zo enthousiast over als ik ben 🙂

 

 

 

 

 

 

Op bovenstaande afbeelding zie je uit welke producten de Snowflake showcase bestaat. Zelf ben ik erg enthousiast over de stansenset! Mocht je vragen hebben over deze producten, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

 

Vergeet niet dat je deze maand bij gebruik van de hostess code R4BBMT7K in mijn [webshop] nog een geweldig leuk GRATIS bedankje ontvang (zie foto). Je leest er [hier] meer over. Liever via de mail bestellen en met iDeal betalen? Dat kan natuurlijk ook.

 

 

 

 

In het filmpje gehoord over de Stempel Sale op dinsdag 23 oktober? Je leest er in [dit] blogbericht meer over en je vind hier ook alle afbeeldingen van de stempelsets die meedoen met deze sale!

 

 

Heb je vragen of wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan help ik je graag verder. Je kunt mij bereiken op info@helenedenbreejen.nl

 

 

Fijne dag!

Hélène