Hoi hoi,

Soms maak je een kaartje waar je écht blij van wordt. Niet dat ik andere kaartjes minder vind, maar van deze kaart werd ik zo blij 🙂 Ik heb er inmiddels 41 gemaakt, 40 voor OnStage in Orlando en 1 in het filmpje vanochtend en ik ben ze nog steeds niet beu 😉 In onderstaand filmpje laat ik je stap voor stap zien hoe ik het kaartje gemaakt heb. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

Zou je het leuk vinden om dit kaartje via de post van mij te ontvangen? Laat dan onder het filmpje een reactie achter (dus niet onder dit blogbericht 😉 ) en ik kies uit alle reacties 1 winnaar 🙂

 

 

 

 

Aankomende week is het hier herfstvakantie en zal ik geen filmpjes plaatsen. Wel gaan mijn blogberichten, Facebookberichten en Instagram berichten gewoon door. Je kunt ook gewoon een bestelling doorgeven via de mail of plaatsen in mijn webshop.

Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten via info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

Voor nu een fijne vrijdag!

Hélène x