Hoi hoi,

Vandaag is het feest in huize den Breejen, want Kaylee viert vandaag haar 19de verjaardag! 🙂 Hierdoor ben ik ook wat later dan normaal met mijn filmpje. Ik wil vandaag deze leuke Halloween Takeout Treat box met jullie delen. In onderstaand filmpje laat ik stap voor stap zien hoe ik deze gemaakt heb. Alle gebruikte materialen vind je weer onderaan dit bericht.

 

 

 

 

Ik heb het al eerder verteld, Halloween is niet zo mijn ding, maar meer ook omdat ik hier niet mee ben opgegroeit. In Lobith wordt er voor de kinderen ieder jaar een leuke Halloween avond georganiseerd en hierdoor ben ik het meer gaan waarderen, want het is super leuk om die blije gezichtjes aan je deur te zien!

 

 

 

 

Wil je ook leuke Halloween kadootjes maken, of heb je een leuke herfst of kerst set op het oog? Ik verzorg als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Dit kan op 2 manier, via mijn webshop en via de mail. Wil je in mijn webshop bestellen, vergeet dan niet de hostess code van september te gebruiken: BWQDZEJY.

Voor het bestellen in de [webshop] en het GRATIS bedankje, lees je [hier] meer.

Liever via de mail bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je leest er [hier] meer over. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

Voor nu een heel fijn weekend gewenst! Geniet van het mooie weer!

 

Lieve groetjes, Hélène