This little piggy

 

 

Hoi hoi,

Na een behoorlijk druk, maar GE-WEL-DIG weekend, had ik vanmorgen wat “me” tijd ingepland. Heerlijk even aan de slag met stempels en inkt en in dit geval ook met de Stampin’Blends. Want juist kleuren vind ik super ontspannend 🙂 Het is dit kaartje geworden, geCASED van Pinterest en helemaal “mij” door de piggy’s weer eens te gebruiken.

 

In onderstaand filmpje laat ik je stap voor stap zien hoe ik het kaartje gemaakt heb. Het kleurwerk heb ik van te voren al gedaan, anders werd het filmpje een beetje te lang 😉

 

 

 

 

Alle gebruikte materialen kun je terugvinden onderaan dit bericht.

 

 

 

 

In het filmpje vertel ik ook over de hostess code van oktober en over de aktie van World cardmaking day. Je leest er in [dit] bericht meer over. Heb je vragen hierover, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl Ik help je graag verder.

 

 

Demo Dag Dordrecht 2018

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de Demo dag 2018 die Kaylee en ik mochten organiseren. Het was veel werk, veel voorbereidingen, maar het MEER dan waard! 48 Nederlandse Stampin’Up! demo’s vanuit het hele land waren naar Dordrecht gekomen voor deze gezellige en creatieve dag. Kaylee en ik hadden als thema Brights gekozen en hiermee verschillende projecten voorbereid. Foto’s hiervan laat ik later deze week zien 🙂

 

We hadden voor deze Demo dag weer de Biesbosch zaal in Woonzorgcentrum Dubbelmonde gehuurd. Deze zaal mogen wij graag gebruiken omdat het zo licht is, mooi ruim en ook de omgeving is prachtig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via deze weg wil ik Lisanne, Jeroen en teamgenoot Danielle nog even extra benoemen. Lisanne heeft achter de schermen heel hard meegewerkt, waaronder alle embellisments pakketjes waren van haar hand. Jeroen was heel de dag mee om voor de koffie/ thee, lunch en snoeperijen te zorgen en Danielle was ook onze helpende hand in de piektijden met het klaarzetten/ opruimen ect.. Dank jullie wel!!

 

Voor een nieuwe dag zijn wij achter de schermen al druk bezig…. wordt vervolgd!

 

 

Fijne dag!

Hélène