Hoi hoi,

Dit weekend wordt er in veel plaatsen Halloween gevierd voor de kinderen. Ook hier in Lobith. Daar hoort natuurlijk een Halloween project bij, maar wel in Hélène stijl. Ik maakte een kaartenbox, geinspireerd op een project van collega demo Monica Gale. Ik gebruikte voor de kaartenbox het Toil & trouble design papier. De spookjes zijn super schattig en doet totaal niet “eng” aan 🙂

 

In onderstaand filmpje laat ik je stap voor stap zien hoe ik het doosje maak. Alle maten vind je verder in dit bericht terug.

 

 

 

 

De gebruikte maten voor de kaartenbox zijn:

A4 lengte x 18 cm
Rillen op 11 – 13,5 – 24,5  en 27 cm

Aankleding:
cardstock 10,5 x 14,5 cm
dsp 9,5 x 14 cm

De gebruikte maten voor het deksel zijn:

10,7 x 19,2 cm
Rondom rillen op 4 cm

Aankleding:
cardstock 10,5 x 3,5 cm
cardstock 2,3 x 3,5 cm
dsp 10 x 3 cm
dsp 1,9 x 3 cm

 

 

 

 

In het filmpje laat ik ook bovenstaande kaartenbox zien. Deze heb ik gemaakt met het Twinkle twinkle design papier. Door te varieren met je design papier, krijg je steeds een heel ander resultaat.

 

Het “Creatieve forum” waar ik over vertel in mijn filmpje, vind je [hier]. Iedereen is welkom en je mag je eigen gemaakte creaties ook delen (zie beschrijving van de groep voor meer info hierover).

 

 

 

 

Wil jij ook aan de slag met Stampin’Up! materialen, dan verzorg ik graag je bestelling. In de rechter zijbalk van dit blog vind je de online catalogie en ook kun je een kijkje nemen in mijn [webshop] voor alle mooie materialen die Stampin’Up! aanbied.

 

Heb je vragen, stuur gerust vrijblijvend een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl Ik help je graag verder.

 

 

Fijn weekend!

Hélène