inspiratie

 

Hoi hoi,

Regelmatig krijg ik mailtjes van klanten en volgers met de vraag waar ze nog meer inspiratie en/of voorbeelden kunnen vinden met een bepaalde stempelset. Maar ook vragen of een bepaalde set wel veelzijdig is, of eigenlijk… het geld wel waard. En daarom leek het mij tijd worden voor een stap voor stap uitleg filmpje hierover. Via een schermopname laat ik je stap voor stap zien hoe je het beste kunt zoeken en waar.

 

 

 

Ik hoop dat je iets aan dit filmpje hebt. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Je mag me altijd mailen op info@helenedenbreejen.nl

 

Stampin’Up! producten bestellen

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink om je betaling te voldoen. Je bestelling zal, na het ontvangen van de betaling, tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd worden door UPS, rechtstreeks uit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

 

Tot stempels!

Hélène