Bloemen zeggen meer

 

Hoi hoi,

De verschillende Hortensia struiken bij ons in de tuin, staan zo prachtig te bloeien, daar pastte dit label perfect bij 🙂 Het is een label welke bij een bos bloemen hoort om even een opkikker te geven. De inspiratie voor het label haalde ik van Pinterest.

 

 

 

 

Deze week mocht ik weer 4 nieuwe teamleden welkom heten, welke het starterspakket besteld hebben met de geweldig juli aanbieding. Je leest [hier] meer over de aanbieding. Natuurlijk horen daar weer een paar kaartjes bij 🙂

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten en avonturen in de vakantie, houdt dan mijn [Facebookpagina] in de gaten. Hier plaatst ik regelmatig (soms een paar keer per dag) een update.

 

 

bestellen

 

 

Ook deze zomervakantie verzorg ik gewoon jou Stampin’Up! bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

Je bestelling wordt, nadat ik je betaling hebt ontvangen, tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd. Rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

 

Heb je vragen over het bestellen van Stampin’Up! producten en/of een andere Stampin’Up! gerelateerde vraag, stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

 

Tot stempels!

Hélène