Hoi hoi,

Met de kaart die ik jullie vandaag wil laten zien, ben ik helemaal losgegaan met de Stampin’Up! materialen. Het zijn er veel! Van de nieuwe Merry Christmas thinlits, Corrugated  embossing folder naar het Tropical chic design papier en de vlinder uit de Springtime impressions thinlits. Alle gebruikte materialen vind je terug onderaan dit bericht. Met deze kaart wilde ik vooral ook laten zien dat je de nieuwe Merry Christmas thinlits ook voor bijvoorbeeld verjaardagskaarten kunt gebruiken.

 

 

 

 

Alle actuele materialen zijn uiteraard al te bestellen, alle nieuwe materialen vanaf 5 september. Wil je graag een nieuwe catalogus ontvangen? Stuur mij dan een mailtje op info@helenedenbreejen.nl, hiervoor vraag ik wel een vergoeding van de verzendkosten.

Alle vaste klanten welke de afgelopen 3 maanden een bestellingen hebben geplaatst, hebben de nieuwe catalogus inmiddels ontvangen 🙂

 

 

Tot het einde van deze maand draai ik nog een vakantierooster op dit blog. Vind je het leuk om ook onze familie vakantie berichtjes te lezen, dan kun je mijn Facebookpagina volgen. Hier probeer ik toch wel dagelijks iets te plaatsen.

 

 

Gisteren zijn we heerlijk wezen wandelen in het Bergherbos. Via de Doggy dating site zagen we dat hier een hondenlosloop route is, deze wilde we graag eens bekijken voor als we straks onze Berner hebben 🙂 Nog geen 12 minuten rijden vanaf ons huis, is dit mooie bos en we waren op slag verliefd. Het is een heel divers bos en heerlijk heuvelachtig… daar gaan we zeker vaker naartoe!

Meer foto’s vind je op mijn Facebookpagina 🙂

 

 

 

Wist je dat je nog de gehele maand gebruik kunt maken van de hostess code in mijn webshop? Je ontvangt dan bij een bestelling vanaf 50 euro het leuke Silver & Whisper white Baker’s twine en bij een bestelling vanaf 100 euro de Tufted embossing folder. Een uitleg over het bestellen in mijn webshop en hoe de hostess code werkt, vind je [hier].

Verder ontvang je bij iedere 60 euro aan bestelling een Bonus days coupon t.w.v 6 euro, welke je in september weer kunt besteden. Ook de Bonus days lopen nog tot het einde van de maand. De Bonus days ontvang je zowel op een bestelling via de mail als via een bestelling mijn webshop.

 

 

 

Heb je vragen over het bestellen van Stampin’Up! producten en/of een andere Stampin’Up! gerelateerde vraag, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling.

 

Fijne dag en tot stempels!

Hélène

 

*Lees je dit bericht via de mail dan zijn de gebruikte materialen niet te zien, klik op [deze] link om naar het bericht te gaan. Ook de nieuwe producten vind je nog niet in dit overzicht.