Gisteren stond onderstaand bericht in de Liemers Actueel (en de bijbehorende social media kanalen)
Super trots!

 

 

 

 

 

 

Nieuwe studio voor wenskaartenmakers in Lobith

 

Liefhebbers van het maken van wenskaarten en andere creatieve producten van papier kunnen vanaf 1 maart terecht in Lobith. Daar wordt een nieuwe studio geopend waar onder deskundige begeleiding workshops worden gegeven.

 

De Lobithse Hélène den Breejen, die de studio samen met haar dochter Kaylee leidt, is de grootste van circa zeshonderd vertegenwoordigers (demonstratrices) van Stampin’ Up! in Nederland. Stampin’ Up! is een Amerikaanse fabrikant van hobbymaterialen. Wereldwijd zijn er zo’n 55.000 demonstratrices en een veelvoud van gebruikers van de materialen. Met verschillende technieken maken ze (wens)kaarten van Stampin’ Up!-producten.

 

In 2015 wist Hélène den Breejen van haar hobby haar werk te maken en werd ze fulltime demonstratrice van Stampin’ Up! De workshops hield ze thuis. Inmiddels is de belangstelling zó sterk toegenomen dat ze de tijd rijp acht voor een gloednieuwe studio in Lobith. Met 150 vierkante meter is het de grootste workshopstudio speciaal voor Stampin’ Up!-hobbyisten in Nederland. Onder deskundige begeleiding kunnen ze er aan de slag met de nieuwste materialen en technieken.

 

Iedereen kan zich aanmelden voor de workshops, die inclusief lunch zijn. Ze worden zowel doordeweeks als in de weekenden gehouden. Er is geen ervaring vereist en beginners zijn net zo welkom als ervaren kaartenmakers.

 

Meer informatie? Neem contact op via de website van Hélène den Breejen (https://www.helenedenbreejen.nl) of bel 06-23893589.