Hoi hoi,

Vandaag is het (weer) feest in huize den Breejen. Afgelopen donderdag mocht ik mijn 41ste verjaardag vieren en vandaag vieren we Lisanne haar 17de verjaardag. Natuurlijk maakte ik voor Lisanne een kaart en deze kon ik goed combineren met de Facebookhop van ons team. Het thema van onze hop is deze maand “Feest”, dat kwam dus goed uit 🙂 De hop is om 9.00 uur vandaag online gekomen. Vind je het leuk om wat inspiratie op te doen, dan kun je [hier] starten met het bekijken van de hop.

 

 

 

 

Afgelopen week heb ik vakantie gehouden samen met de meiden, al begon de vakantie niet zo heel fijn. Lisanne had op haar werk, waar ze de keuken aan het verbouwen waren, een ongelukje en belandde met aardig wat hechtingen in haar been, thuis op de bank. Zondag kwam de carnavals optocht van Lobith/ Tolkamer weer voor ons huis langs en hebben we het deze keer vanaf te bank bekeken. Belle vond dit super leuk! 🙂

 

Toen ging het maandag opnieuw mis en maakte ik een flinke smakker in het bos en kneusde mijn enkel. Tja.. dat werd verplicht rust, voet omhoog en niets doen. Inmiddels is Lisanne weer aan het werk (Bikkel!) en ook ik loop weer rond 🙂 Het is werkelijk nooit saai met ons! 😉

 

 

 

 

Hieronder wat hoogtepunten van onze vakantie 🙂

 

Omdat wij allemaal nogal positief zijn ingesteld, hadden we tijd om leuke dingen te bedenken 🙂 Zo viel deze week het Stampin’Up! magazine op de mat en wilde we daar een leuke foto mee maken. Dit is hem geworden, met dank aan fotograaf Lisanne 🙂  Het Stampin’Up! magazine valt ieder kwartaal op de mat als je Stampin’Up! demonstratrice bent. Eén van de vele voordelen als je het starterspakket besteld! Wil je hier meer over weten? Klik dan [hier] of stuur een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

Kaylee trakteerde Lisanne en mij op een heerlijke verjaardags lunch. Zo lief en het was heerlijk!! Dank je wel lieverd! X

 

 

 

 

Belle was deze week weer in veel verschillende slaap poses te vinden, zo grappig!! Ze is inmiddels 22 weken (maandag alweer 23 weken!) en weeg 27,4 kilo! Wow, wat groeit ze toch hard!!

 

 

 

 

Heel de week vielen hier prachtige verjaardags kaarten op de mat, zowel voor Lisanne als voor mij. Zo leuk om echte post te ontvangen! Dank jullie wel voor de kaarten en berichtjes via Facebook, mail en app. Ik voelde mij echt jarig. Lisanne heeft alle enveloppen dichtgelaten en gaat deze straks open maken 🙂

 

Dit weekend vieren we de verjaardagen met mijn ouders en ga ik uitgebreid koken, iets wat ik ook heel graag doe. Vanaf maandag ben ik weer fulltime aan het werk als Stampin’Up! demonstratrice en zullen er ook weer YouTube video’s online komen. Ondanks de vakantie, verzorg ik wel gewoon bestellingen. Heb je nog een lijstje met producten liggen, mail gerust! Ik verzorg graag je bestelling. Je mag je bestellingen mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

Fijn weekend!

Hélène