Hoi hoi,

Vandaag organiseert ons Lovely Stampers team een Facebook-hop met het thema “Herfst”. Je kunt de hop volgen door naar mijn [Facebookpagina] te gaan. Voor deze hop maakte ik een kaart met de materialen uit het team kaartpakketje van oktober. Iedere maand stuur ik naar al mijn 1ste lijns teamleden een kaartpakketje met cardstock en dsp. Iedereen is vrij om een foto te maken van zijn/ haar kaart(en) of project en deze toe te voegen aan de speciale fotomap in onze teamgroep. Iedere maand geeft dit een fotomap vol met inspiratie en dat is écht geweldig!

 

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht en zijn bij mij te bestellen.

 

 

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen:

Je kan direct in mijn [webshop] bestellen, vergeet niet de hostess code van oktober te gebruiken (zie foto hierboven). Let op, in de webshop kun je alleen met een credit card betalen.
Liever via de mail bestellen? Dat kan ook! Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl. Betaling kan via een Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving.

 

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling.

 

 

Fijne dag!

Hélène