Hoi hoi,

 

Afgelopen zaterdag was de creatieve teamdag voor mijn team en in dit blog bericht wil ik jullie de projecten laten zien die we gemaakt hebben, maar ook de swaps die ik gekregen heb. Natuurlijk zal ik ook wat foto’s van de dag zelf plaatsen 🙂

 

 

 

 

We mochten deze teamdag weer gebruik maken van het zaaltje van de Ichtuskerk in Voorthuizen. Een mooie locatie in het midden van het land en daardoor voor iedereen goed bereikbaar. Doordat mijn team over het land verspreid is, vind ik het belangrijk om een locatie te hebben, die voor iedereen die zou willen komen, goed bereikbaar is. De volgende teamdag staat ook al vast, dit zal zijn zaterdag 28 september in IJsselstein. Lijkt het je leuk om ook deel te nemen aan teamactiviteiten, dan is het starterspakket van Stampin’Up! misschien iets voor jouw. Je mag nog t/m 31 maart je starterspakket uitbreiden met het uizoeken van bovenstaande tote. Zoals je op de foto kunt zien, zijn wij helemaal weg van deze tote! 🙂

Je leest [hier] meer over het starterspakket en de Sale a Bration aanbieding voor het pakket.

 

 

 

 

Dit was het naamkaartje wat ik voor iedereen gemaakt had. Voor deze dag had ik alles in de kleuren Fresh fig, Mossy meadow, Petal pink en wit gemaakt en voorbereid. Dit zijn de kleuren uit de Floral romance suite en dit was ook de suite waar we de projecten mee gemaakt hebben.

 

 

 

 

 

Deze leuke eierdoosjes en glazen flessen had ik aangekleed om de tafels en het buffet mee te decoreren. Heel eenvoudig, maar het resultaat vond ik echt geweldig. Wat een mooie kleurtjes zo bij elkaar he?

 


 

 

Dit was het cadeautje wat ik voor iedereen gemaakt had. In het doosje zat een rolletje Baker’s twine, altijd handig om in huis te hebben 🙂

 

 

 

 

Dit leuke kaartenmapje was Ă©Ă©n van de projecten. Hier paste 6 kaarten in en ook deze werden gemaakt. Op de foto hieronder 3 van mijn voorbeeldkaarten die in het kaartenmapje paste.

 

 

 

 

 

 

Het 2de project wat gemaakt werd, was dit mini album. Ook helemaal in de Floral romance stijl. Ik had genoeg stempelsets, ponsen en stansen meegemomen, zodat iedereen het album helemaal naar eigen smaak kon maken/ aankleden.

 

 

 

 

 

 

Teamleden Sandra, Hetty en Corine hadden inspiraties voorbereid, helaas was Corine ziek, maar dit heeft Anne Marie opgelost door een tafel met projecten te vullen. Dank jullie wel dames voor de inspiratie. De tafels waren geweldig!! (zie foto’s hieronder)

 

 

 

 

 

 

 

Het was écht een geslaagde dag en ik wil via deze weg nogmaals iedereen bedanken voor jullie komst! Dank jullie wel voor het slagen van deze dag! Dank jullie wel voor de verwennerij met alle swaps en cadeautjes.  Ik voel me enorm dankbaar!

 

Hieronder een filmpje met alle swaps die ik gekregen heb. Veel kijkplezier!

 

 

 

Wil je meer informatie over ons team, de activiteiten en hoe je hier ook aan kunt deelnemen, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en je bent van harte welkom in ons gezellige en creatieve team!

Voor een grote groep teamleden is het nu aftellen naar 22 maart, dan begint het creatieve teamweekend wat ik organiseer voor mijn team. We maken gebruik van een geweldige locatie in Noordeloos waar we 3 dagen zullen verblijven. Een groot gedeelte van de voorbereidingen heb ik al klaar, maar hier zal ik mij de komende weken verder mee bezig houden. Vandaag staat het afmaken van de pillow gifts op het programma 🙂 Leuk!

 

 

Fijne dag!

Hélène