Hoi hoi,

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat teamgenoot Henrike het starterspakket bestelde en hiermee ook mijn teamgenoot werd. In die periode was Henrike mijn 2de teamgenoot 🙂 Het super dat Henrike nog steeds demonstratrice is en nog steeds geniet van de mooie Stampin’Up! producten.

Uiteraard maakte ik een kaartje voor haar. Hiervoor gebruikte ik de Lovely floral embossing folder. De tekst “Gefeliciteerd” komt uit de stempelset “In de bloemetjes zetten. De gebruikte materialen vind je ook onderaan dit bericht.

 

 

 

 

In juli staan er verschillende akties gepland door Stampin’Up! Ik zal dit regelmatig herhalen, maar ook zal ik a.s vrijdag een filmpje opnemen.

 

 

 

Designpapier aktie

Van 1 t/m 31 juli heeft Stampin’Up! een designpapier aktie. De aktie is: 4 halen = 3 betalen. Een super aktie om je designpapier aan te vullen en/of wat extra van een bepaalde serie te bestellen voor bv een scrapalbum of ander project.

Wil je gebruik maken van deze aktie, dan verzorg ik graag je bestelling. Vanaf 50 euro zijn bij mij de verzendkosten GRATIS. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Betaling via iDeal of overboeking.

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje!

 

 

Inkt pad aktie

 

 

Starterspakket + inktpads aktie

Bestel je tussen 1 en 31 juli het Stampin’Up! starterspakket t.w.v 175 euro (en betaal slechts 129 euro), dan mag je hierbij een kleurenserie inktpads (10 inktpads t.w.v 81 euro) GRATIS uitzoeken. De kleurenseries bestaan uit de Brights, Subtles, Regals, Neutrals en de InColor. Je vind [hier] meer informatie over het starterspakket.

De verzendkosten op het starterspakket zijn GRATIS.

Bestel je het starterspakket via mij, dan mag je ook deelnemen aan mijn leuke, gezellige en vooral creatieve teamactiviteiten. Super leuk toch! (uiteraard is dit geheel vrijblijvend ).

Dus mocht je al eerder getwijfeld hebben, dan is juli te maand om het starterspakket te bestellen!

Heb je vragen, stuur gerust vrijblijvend een mailtje. Ik beantwoord graag je vragen. Vanaf 1 juli zal ik hier ook de link plaatsen, waarmee je het starterspakket kunt bestellen.

 

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen in de maand juli en augustus

 

Van 1 juli t/m 1 september ga ik een zomer rooster draaien. Dit houdt in dat ik geen filmpjes maak op maandag en vrijdag en ook niet iedere dag een voorbeeldkaart/ project plaats. Op 19 juli vertrek ik samen met Kaylee en Lisanne naar Alaska voor de Stampin’Up! incentive trip 2018 (Jeroen blijft bij onze lieve oude Noes). In deze periode zullen er geen blogpost zijn, maar houdt ik jullie op de hoogte via Facebook en Instagram. In deze periode kun je gewoon een bestelling plaatsen, maar kan ik je geen iDeal betaallink sturen. Je krijgt dan mijn bankgegevens, zodat je je betaling kunt overboeken. Dit is alleen in de periode dat wij naar Alaska zijn.

Wil je liever met iDeal betalen, geef dan je bestelling vóór 18 juli door, zodat ik je nog een iDeal betaallink kan sturen.

 

Tot stempels!

Hélène