Hoi hoi,

Je kunt het hierboven al lezen, vanmorgen heb ik het besluit genomen om te stoppen met de “stempelset in de hoofdrol”. Ruim 4 jaar heb ik dit iedere week met heel veel plezier gedaan, maar het is tijd voor wat anders!

Volgende maand ben ik 5 jaar Stampin’Up! demo en in die 5 jaar tijd is mijn Stampin’Up! bedrijfje flink gegroeid. Iets waar ik enorm trots op ben! Juist door het uitbreiden van mijn klantenkring, de grote workshops en de goedlopende You Can Create It! kit voelde ik me de laatste tijd beperkt door de “Stempelset in de hoofdrol”. Er staan zoveel stempelsets in de kast, die nog niet zijn gebruikt, zo ontzettend zonde!

Voor mij staat goede service op nr. 1, zodra een klant mij een mailtje stuurt met een bestelling of een vraag, probeer ik altijd zo snel mogelijk te reageren. Want… zoals ik zelf altijd zeg:…als ik bij Bol.com wat bestel, wil ik het ook het liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor mijn klanten met de Stampin’Up! producten 🙂

Tijd dus voor verandering!  Zo kan ik de goede service blijven geven en ook de projecten en kaarten maken die ik graag wil maken. 

Wat veranderd er? Niet zo heel veel 😉 Ik blijf op maandag en vrijdag een filmpje plaatsen én ik blijf ook gewoon iedere dag een blog- / facebook bericht plaatsen met een kaart of project. Het enige nieuwe is, dat de kaarten/ projecten gemaakt zijn met verschillende sets. Zo is er voor mij minder beperking en kan ik meer verschillende stempelsets aan jullie laten zien. Meer variatie dus! 🙂

Kleine uitleg voor degene die nog niet eerder bij mij besteld hebben. Ik werk NIET met verzamelbestellingen. Als je bij mij een bestelling plaatst, dan ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink. Je bestelling wordt, nadat ik je betaling hebt ontvangen, direct geplaatst. Je bestelling wordt vervolgens tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd door UPS, direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Frankfurt. Je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten!

 

Extra service voor mijn klanten: Stampin’Up! bestellingen vanaf 50 euro zijn de verzendkosten GRATIS!

 

Heb je vragen, stuur me gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl.

Tot stempels!

Hélène