.
.
.
.
.
Trimming the Town – Pop Up Box Kaart
.
Deze leuke Pop Up Box Kaart wilde ik gisteren als tutorial in mijn wekelijkse LIVE video laten zien. Helaas gaat dat op dit moment niet lukken, maar omdat dit Design Papier nog maar 2 dagen in de aanbieding is, wil ik het project vast met jullie delen (meer foto’s volgen als de LIVE video is geweest). Zodra mijn rug het toelaat zal ik in een LIVE video het project stap-voor-stap maken.
.
.
Design Papier Trimming the Town
Nog t/m 31 oktober van € 14,- voor € 11,90
.
.
Bestellen
http://webshop.helenedenbreejen.nl/ of mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl
.
.
.

.
.
.Je kunt ook meebestellen met de verzamelbestelling van 31 oktober!
.
.
.
.
.
.
Verzamelbestelling
.
Zaterdag  31 oktober plaats ik op verzoek een verzamelbestelling. In deze bestelling staan op dit moment vooral pakken Design Papier van de actie, maar ook bv een embossingfolder die met brievenbuspost verstuurd kan worden. Op deze manier bespaar je verzendkosten.
.
Wil je meebestellen met deze verzamelbestelling, zorg dan dat je je bestelling vóór zaterdag 16 uur doorgeef via de mail: info@helenedenbreejen.nl
.
Je hebt voor de verzending de volgende opties:

  • Brievenbuspost – gaat op gewicht
  • Brievenbusdoosje – € 4 euro
  • DPD – € 5,60
  • DHL – € 5,75
  • PostNL – 6,75
    .
Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten. Je kunt bijvoorbeeld ook je bestelling combineren met losse vellen kaartkarton. Ik heb alle kleuren beschikbaar. Zo kan alles in 1x verstuurd worden en ook dit scheelt weer verzendkosten.
.
Bestellen: info@helenedenbreejen.nl
.
.
.
Fijne dag!
.
.
.