Hoi hoi,

Even geen kaart maar een blogbericht van een SUPER trotse moeder! Kaylee deed mee met de regionale jeugd vakwedstrijden in het onderdeel zelfstandig werkend banketbakker. Al weken was ze bezig met oefenen en dingen uitproberen. Ook op haar stageplek “Bakkerij van Bentum” uit Lobith mocht ze oefenen en werd ze geholpen en gesteund. Zeker op momenten dat ze enorm last van zenuwen kreeg 😉

 

 

Gisterenochtend ging Kaylee haar “projecten” inleveren op het ROC in Nijmegen en gisteravond was de prijsuitreiking. Met het hele gezin + 2 collega’s van Bakkerij van Bentum waren we afgereist naar Nijmegen voor de spannende ontknoping. 160 inzendingen deden er mee en in het onderdeel zelfstandig werkend banketbakker won ze een G E W E L D I G E 3de plaats!!! 😀 Super trots ben ik, maar natuurlijk ook Jeroen en Lisanne en haar 2 collega’s.

En helaas.. wij mogen hetgeen ze gemaakt had niet proeven LOL.. (misschien maar beter ook 😉

 

Ter info: het filmpje van vandaag schuift door naar morgen, ivm fikse verkoudheid (nog steeds). En een filmpje met steeds snotterende neus geluiden vind ik zelf niet zo fris 😉 oeps..

 

Tot stempels!

Hélène