Hoi hoi,

Vandaag heb ik 2 kaartje die ik graag aan jullie wil laten zien. De kaartjes heb ik nagemaakt uit de nieuwe lente/ zomer catalogus en je vind ze op blz 44. Voor beide kaartje heb ik het mooie “True gentleman” designpapier weer gebruikt.

 

 

De Truly tailored stempelset is ook verkrijgbaar als bundel. Je hebt dan de stempelset + de bijpassende Tailored tag punch. Bestel je deze als bundel dan krijg je ook nog eens 10% korting.

 

Alle gebruikte Stampin’Up! materialen voor deze eenvoudige mannenkaarten vind je onderaan dit bericht. 

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen? Dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling doorgeven via info@helenedenbreejen.nl. Bestelling vanaf 50 euro GRATIS verzenden en bestellingen vanaf 60 euro GRATIS Sale a Bration product naar keuze.

Wil je meer informatie over de Sale a Bration, dan lees je er [hier] meer over. Ook vind je hier 2 filmpjes waarin ik je alles over deze periode uitleg.

Tot stempels!

Hélène