Hoi hoi,

Deze week is de eerste week van het nieuwe jaar met de “Stempelset in de hoofdrol”. Een week lang plaats ik elke dag hier op mijn blog, Facebookpagina en Instagram een kaart/ project gemaakt met dezelfde stempelset. Deze week staat de nieuwe stempelset “Truly tailored” in de hoofdrol. Gisteren kon je het eerste kaartje met deze set zien in het YCCI! blogbericht en vandaag wil ik deze leuke kadoset met jullie delen.

 

 

Omdat ik ook helemaal weg ben van het nieuwe designpapier uit dezelfde serie als de stempelset, zie je dit de rest van de week ook langskomen (oeps! 🙂 ).

 

 

Voor 2 Nivea heren-producten heb ik een leuke verpakking gemaakt. Beide doosjes zijn gewoon recht toe – recht aan modellen, niets fancy’s ofzo 🙂 Door de kleuren Night of navy en Emerald envy in combinatie met het True gentleman designpapier vind ik het helemaal af.

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan, ik verzorg deze graag voor je. Je mag je bestelling doorgeven op info@helenedenbreejen.nl. Voor bestellingen vanaf 50 euro zijn de verzendkosten GRATIS en bij een bestelling vanaf 60 euro mag je een GRATIS Sale a Bration product uitzoeken. Meer informatie over de Sale a Bration, klik dan op [deze] link.

 

Tot stempels!

Hélène