Hoi hoi,

De kogel is door de kerk, Kaylee en ik gaan vanaf januari 2018 ook in Dordrecht workshopdagen geven 🙂 We hebben gisteren zoveel leuke en enthousiaste reacties via de mail en messenger gekregen, dat we het gewoon gaan doen! Vandaag hoor ik of de datum die we op het oog hebben, definitief gemaakt kan worden, wordt vervolgd dus.

 

Moeder en dochter <3 Trots op Kaylee!

 

Wat houdt dit in? Wij gaan 4x per kwartaal een Stampin’Up! workshopdag organiseren, maar dan 2x anders. Dus de workshopdag op 20 januari (jaaaa….óók die datum staat al vast, meer informatie volgt in november 🙂 ) in Zeist wordt herhaald in Dordrecht. En in maart hetzelfde, ook dan is de workshop in beide plaatsen hetzelfde. Wij zijn super enthousiast en hebben er ontzettend veel zin in!!

 

Over tot de orde van de dag…hahaha.. want ik heb natuurlijk ook nog een kaartje wat ik jullie wil laten zien 🙂 Het is, net als gisteren, een kaartje wat je snel en gemakkelijk kunt maken. Alle blaadjes zijn 3x gestempeld met 1x beinkten. Hierdoor wordt de kleur per afdrukje lichter en krijg je mooi diepte in je kaart. De gebruikte materialen, zoals de kleur inkt, vind je onderaan dit bericht.

 

 

En dan herhaal ik toch nog even de You Can Create It! kwartaal kit. Gisteren mocht ik nog een aantal aanmeldingen ontvangen, maar je bent nog niet te laat, je kunt je nog gewoon opgeven. Opgeven kan via [deze] link óf door te mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

Heb je vragen, stuur dan gerust een mailtje.

 

Tot stempels!

Hélène