Hoi hoi,

Vandaag is het World cardmaking day. Geweldig dat er een dag is waarop we vieren wat ik het liefste doe! 🙂 Afgelopen week heb ik het ontzettend druk gehad met de boekhouding die al vroeg bij de boekhoudster moest zijn, maar ook prive afspraken, waardoor ik wat minder hier geplaatst heb. Ook heb ik gisteren een vrije dag genomen, want er moesten nog zoveel klusjes om het huis gebeuren en met het prachtige weer moeten we het er dan echt van nemen. Over 2 weken moet Jeroen de zee weer op en dan vind ik het altijd fijn als alles klaar is 🙂 Vandaag dus een extra lang blogbericht met wat foto’s van Demo dag projecten, de You Can Create It!, de World cardmaking day aktie en de hostess code van oktober.

 

 

 

 

Eerst maar eens beginnen met de Demo dag, alweer een week geleden! Ongelofelijk toch hoe snel zo’n week gaat? De foto aan het begin van dit bericht zijn de kaartjes die wij voorbereid hadden voor de Demo dag. De kaartjes passen in de pizzabox van Stampin’Up! en zoals je ziet hebben we ook de enveloppen helemaal in stijl gemaakt. Dit project is voorbereid door Kaylee, op haar [blog] heeft ze deze week nog meer foto’s geplaatst.

 

 

 

 

 

De 2de en 3de foto met de cirkels zijn de naamkaartjes die we voor deze dag gemaakt hadden. Wat zijn het vrolijke kleurtje he? 🙂

 

 

 

 

Bovenstaande kaartjes hoorden bij de tafel decoratie en hierop staat de Statement of the heart gestempeld. Een prachtige tekst/ lijfspreuk waar ik als Stampin’Up! demo graag naar werk. Deze lijfspreuk is er ook al een poosje vertaald naar het Nederlands. Helaas is van de Nederlandse versie geen stempel, dus vandaar in het Engels

 

 

 

 

Gisterenochtend zijn Jeroen en ik de dag goed begonnen door heerlijk 7,5 kilometer te wandelen in het Bergherbos. We proberen dit 3/4 keer in de week te doen, maar door mijn drukke agenda was dit er bij ingeschoten. Gisteren dus extra genoten en wat is de natuur nu snel aan het veranderen! Zoveel mooie paddestoelen in het bos, waaronder deze rood met witte stippen 🙂 Bladeren die verkleuren, dennenappels en eikels die vallen… we hebben Ă©cht genoten!

 

 

 

Workshopdag

Op mijn [Facebookpagina] heb ik gisteren een poll geplaatst. Deze poll is een interesse peiling voor een workshopdag in het midden van het land. Kaylee en ik hebben nog geen nieuwe datum geprikt voor een workshopdag ivm haar examens en stage. Doordat we verschillende vragen hebben gehad, willen we eerst kijken of er voldoende animo is om een dag te organiseren. Heb je geen Facebook en je wilt wel graag een workshopdag bijwonen, stuur dan even een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl met je voorkeur. De keuze is een workshopdag eind januari of februari.

 

 

 

 

 

En dan nu snel aan de slag. Nog wat laatste klusjes om het huis en dan hopen we vanmiddag weer van het mooie weer te kunnen genieten en te wandelen in het bos.

 

 

Fijn weekend allemaal

Hélène