Hoi hoi,

Vandaag mag het maandelijkse You Can Create It! blog bericht weer online 🙂 Deze maand de projecten met de envelop van maart. Deze envelop was goed gevuld met een Acetate box, welke geschikt is om kaarten in te doen, maar ook om als cadeau verpakking te gebruiken, design papier Botanical butterfly en zwart cardstock.

 

Inmiddels is de NIEUWE You Can Create It! kit van april, mei en juni weer te bestellen. Is de You Can Create It! kwartaal kit nieuw voor je, dan heb ik een filmpje, waarin ik de kit van afgelopen kwartaal laat zien. Zo krijg je een idee wat er precies in zit en hoe het werkt. Je vind het filmpje [hier]. De nieuwe kit bestellen? Klik dan [hier] om naar het bestelformulier te gaan.

 

EXTRA: deze maand doe ik mee met de #StampersChallenge van ons Lovely Stampers team. Gisteren was de start en was de opdracht: Dit ben ik! Deze challenge plaats ik dagelijks op mijn Facebookpagina. Ook zal ik af en toe proberen om de opdrachten hier te plaatsen. De opdracht “Dit ben ik” vind je onderaan dit bericht 🙂

 

 

 

Dit zijn de extra materialen van deze kit.


De extra materialen zijn: 4x Whisper white cardstock, 1x Vellum cardstock, 2x 3″x6″ SAB Grapefruit grove & Lovely lipsstick, 6x Cellephanes bags, 1x Multipurpose liquid glue en 1x mini Dimensionals.

 En dit zijn de materialen die in de envelop van maart zaten.

 

 

 

 

 

Kit bestellers

 

Dinie:

 

 

Tinie:

 

Danielle:

 

Ankie:

 

 

 

Rona:

 

 

 

 

 

Mijn Stampin’Up! collega’s uit Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk hebben ook leuke projecten ter inspiratie gemaakt. Klik op de naam en je krijgt
op de verschillende blogs nog meer inspiratie van kit- bestellers van mijn collega demo’s

 

Jolan

 

Anja

 

Heike

 

 

Fanny

Louise:

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Bestel je in mijn [webshop], dan ontvang je bij gebruik van de hostess code een leuk bedankje in de vorm van een product. Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

 

Liever via de mail bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink om je betaling te voldoen. Liever met een Tikkie of overboeking betalen? Geen probleem!

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

#StampersChallenge Dag 1: Dit ben ik!

Vandaag is de start van de #StampersChallenge. Deze challenge heeft teamgenoot Hetty opgezet en verschillende teamleden doen mee. Sommige alle 30 dagen en sommige een aantal dagen, maar net wat er binnen de agenda past

Gisteren, terwijl ik bezig was met de uitnodigingen voor de team Reward dag, heb ik Jeroen gevraagd om een (aktie) foto van mij te maken… want Dit ben ik! 🙂 Lekker aan het werk achter mijn werktafel.

Voor degene die mij nog niet kennen: Ik ben Hélène, 41 jaar jong, moeder van 2 dochters (Kaylee 19 en Lisanne 17), partner van Jeroen en baasje van Belle, onze Berner Sennen (puber!).
Ik ben inmiddels 6 jaar Stampin’Up! demonstratrice en heb er al een aantal jaar mijn fulltime baan van gemaakt. Ik geniet echt enorm van mijn werk als demonstratrice, maar ook als teamleider van mijn Lovely Stampers team.

Voordat ik demo werd heb ik altijd in de verpleeghuiszorg gewerkt als verzorgende IG, waarvan de laatste 7 jaar als vaste nachtdienst.

Naast Stampin’Up! haak en kook ik graag. Maak ik graag een stedentripje naar Barcelona en geniet ik iedere dag van wandelen in het bos.

Het is een beetje in een notendop 🙂

 

 

Tot stempels!

Hélène