You Can Create It! Hélène

 

Hoi hoi,

Eindelijk kunnen er foto’s online van de nieuwe kwartaal kit 🙂 Ik was zo ontzettend enthousiast over de inhoud van deze nieuwe kwartaal kit, dat ik niet kon wachten om het aan jullie te laten zien. Regelmatig krijg ik ook de vraag.. “wat zit er in de kit”, maar helaas is dit altijd een verrassing. Mijn Duitse collega’s Anja en Heike stellen de kit altijd samen en sturen mij de product lijst toe, het is dus voor mij ook altijd een verrassing wat de lijst is. En natuurlijk snap ik dat sommige het lastig vinden om voor iets te betalen, als je niet weet wat erin zit, maar tot dusver (ik doe dit nu een jaar) denk ik dat ik altijd hele mooie, goede gevulde kits heb mogen versturen 🙂

Van deze kwartaalkit hoop ik half augustus een uitpak filmpje te maken, dat geef misschien voor sommige iets meer duidelijkheid 🙂

 

Wil je deze kwartaal kit nog bestellen? Dat kan! De nieuwe kwartaal kit van het 3de kwartaal is nog steeds te bestellen. Dit gaat dus om de maanden juli – augustus- september. Via het [aanmeldformulier] kun je je opgegeven of door te mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

Heb je de kit bij mij besteld?

Mag ik je creatie showen op mijn blog?
Stuur dan vóór:

28 augustus – je foto met de kit van augustus

naar info@helenedenbreejen.nl

 

Benieuwd naar de (extra) materialen van deze  kwartaalkit? Je vind ze hieronder.

 

De extra materialen zijn: 2x Gray granite A4 cardstock, 2x Whisper white A4 cardstock, 1 Sponge brayer handle met 2 sponges, 1 mini Gable box in Lustrous white en 1 vel Dimensionals

 


En dit zijn de materialen die in de envelop van juli zaten.

 

Jolan :

 

 

En ik maakte:

 

 

Van verschillende kit-bestellers ontving ik weer foto’s met kaarten/ projectjes.

 

Ankie:

 

 

 

Danielle:

 

 

Helma:

 

 

 

Tonny:

 

Tinie:

 

Miranda:

 

Anneke:

 

Ans:

 

Bianca:

 

Mariska:

 

Sabrina:

 

 

 

 

Natuurlijk hebben onze Stampin’Up! collega’s uit Duitsland en Frankrijk ook weer super leuke voorbeelden gemaakt. Klik op de namen van de dames voor nóg meer inspiratie met dezelfde materialen.

 

Anja

 

Heike

 

 

 

Wil je de kwartaal kit, boordevol mooie, uitdagende Stampin’Up! materialen, ook bestellen? Geef je dan op via de mail info@helenedenbreejen.nl óf vul direct het aanmeldformulier in. Je vind de knop naar het aanmeldformulier in de rechter zijbalk van dit blog —>

 

Tot stempels!

Hélène