Hoi hoi,

Wat vliegt de maand toch voorbij! Het is alweer tijd voor het You Can Create It! maandelijkse blog bericht. Deze keer de projecten met de materialen uit de december envelop. Wil je meer weten over de You Can Create It! kit, lees dan [deze] pagina eens.

 

De nieuwste kwartaal kit is weer te bestellen. Bestel via [dit] bestelformulier. De nieuwe kwartaal kit gaat rond 15 januari op de bus en is te bestellen tot begin maart. De kit kost € 17,50, dit is incl. verzending in een brievenbusdoosje met track & trace code. Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

De inhoud van de kits zijn altijd een verrassing, dit waren de extra materialen van de laatste kwartaalkit

De extra materialen zijn: 2x A4 Basic grey, 2x Whisper white, 2x C6 Enveloppen Whisper white, 2x C6 Enveloppen Very vanilla, 1x Clear bloc A, 1 vel mini Dimensionals

 En dit zijn de materialen die in de envelop van december zaten.

 

 

 

Dit is mijn kaartje wat ik maakte met de producten. Als kaarbasis gebruikte ik een half vel Basic grey.
Dit zat bij de extra materialen. De binnenkant is ook aangekleed met het Pool party cardstock en daarop Whisper white cardstock.
Hier heb ik nog een extra afdrukje gestempeld met de tekst “Happiest of birthday to you”.

 

 

Het was deze keer rustig met voorbeelden van kit-bestellers, drukke maand voor iedereen!

 

 

Tinie:

 

 

Danielle:

 

Ankie:

 

 

 

 

Mijn Stampin’Up! collega’s uit Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk hebben ook leuke projecten ter inspiratie gemaakt. Klik op de naam en je krijgt
op de verschillende blogs nog meer inspiratie van kit- bestellers van mijn collega demo’s

 

Jolan

 

Anja

 

Heike

 

 

Fanny

 

Louise:

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Bestel je in mijn [webshop], dan ontvang je bij gebruik van de hostess code een leuk bedankje in de vorm van een product. Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

 

Liever via de mail bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink om je betaling te voldoen.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

De nieuwe voorjaars catalogus en Sale a Bration brochure zijn inmiddels verstuurd. Wil je er graag één ontvangen, dan kan dat op de volgende manier:

 

  • Heb je in september, oktober, november en/of december een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je beide automatisch op je deurmat.
  • Heb je eerder en/of niet eerder bij mij een bestelling geplaatst, dan ontvang je beide bij het plaatsen van een bestelling* zonder minimaal bedrag.

 

*De catalogus/ brochure wordt dus NIET opgestuurd voor een vergoeding van de verzendkosten. Ik kies hiervoor omdat de aankoop en het versturen van beide voor mij als kleine ondernemer een flinke uitgave is en de ervaring heeft geleerd dat vele die de catalogus/ brochure aanvragen tegen vergoeding van de verzendkosten, uiteindelijk geen bestelling plaatsen.

 

 

Tot stempels!

Hélène