Hoi hoi,

We zijn het nieuwe jaar weer goed gestart met een goed gevulde nieuwe kwartaal kit. Om de kit deze keer wat extra te promoten en hiermee ook gelijk vragen te beantwoorden van wat er nu precies in zo’n kit is, maakte ik een uitpak filmpje.

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

De nieuwste kwartaal kit is nog te bestellen. Bestel via [dit] bestelformulier. De kit kost € 17,50, dit is incl. verzending in een brievenbusdoosje met track & trace code. Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. De nieuwste kit kun je nog t/m eind februari bestellen.

 

 

Dit zijn de extra materialen van de nieuwste kit.


De extra materialen zijn: 4x Whisper white cardstock, 1x Vellum cardstock, 2x 3″x6″ SAB Grapefruit grove & Lovely lipsstick, 6x Cellephanes bags, 1x Multipurpose liquid glue en 1x mini Dimensionals.

 En dit zijn de materialen die in de envelop van januari zaten.

 

 

 

 

Ik maakte met de materialen uit de envelop een leuke verpakking voor een flesje Treaclemoon handcreme.
De kaart is gemaakt met het extra Whisper white wat in de kit zit. 

 

 

Kit bestellers

 

 

Tinie:

 

 

 

 

Danielle:

 

 

Ankie:

 

 

 

Rona:

 

Maria:

 

Marielle:

 

 

 

 

Mijn Stampin’Up! collega’s uit Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk hebben ook leuke projecten ter inspiratie gemaakt. Klik op de naam en je krijgt
op de verschillende blogs nog meer inspiratie van kit- bestellers van mijn collega demo’s

 

Jolan

 

 

Anja

 

Heike


 

 

Fanny

 

Louise:

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Bestel je in mijn [webshop], dan ontvang je bij gebruik van de hostess code een leuk bedankje in de vorm van een product. Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

 

Liever via de mail bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink om je betaling te voldoen.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

De nieuwe voorjaars catalogus en Sale a Bration brochure zijn inmiddels verstuurd. Wil je er graag één ontvangen, dan kan dat op de volgende manier:

 

  • Heb je in september, oktober, november en/of december een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je beide automatisch op je deurmat.
  • Heb je eerder en/of niet eerder bij mij een bestelling geplaatst, dan ontvang je beide bij het plaatsen van een bestelling* zonder minimaal bedrag.

 

*De catalogus/ brochure wordt dus NIET opgestuurd voor een vergoeding van de verzendkosten. Ik kies hiervoor omdat de aankoop en het versturen van beide voor mij als kleine ondernemer een flinke uitgave is en de ervaring heeft geleerd dat vele die de catalogus/ brochure aanvragen tegen vergoeding van de verzendkosten, uiteindelijk geen bestelling plaatsen.

 

 

Tot stempels!

Hélène