Hoi hoi,

Vandaag mag het maandelijkse You Can Create It! blog bericht weer online 🙂 Deze maand de projecten met mijn favoriete envelop. De envelop van februari met hierin het prachtige Floral romance design papier. Met recht mijn favoriet uit de voorjaarscatalogus! Voor de teamdag heb ik al de nodige projecten gemaakt met deze suite, maar het verveeld nog steeds niet 🙂

 

Is de You Can Create It! kwartaal kit nieuw voor je, dan heb ik een filmpje van deze kit gemaakt. In dit filmpje laat ik je zien wat er in de kit zit en hoe het precies werkt. Je vind het filmpje [hier]. De kit van dit kwartaal is niet meer te bestellen, maar vanaf half maart is de kit van het nieuwe kwartaal weer te bestellen. Later hierover meer informatie.

 

 

 

Dit zijn de extra materialen van deze kit.


De extra materialen zijn: 4x Whisper white cardstock, 1x Vellum cardstock, 2x 3″x6″ SAB Grapefruit grove & Lovely lipsstick, 6x Cellephanes bags, 1x Multipurpose liquid glue en 1x mini Dimensionals.

 En dit zijn de materialen die in de envelop van februari zaten.

 

 

 

Ik maakte met de materialen uit de envelop deze kaart. Het vellum gebruikte ik al mat op mijn kaart, uitgestanst met de Rectangle stitched framelits. De uitgestanste blaadjes komen uit de Wonderful floral framelits en vind je op blz 11 van de voorjaarscatalogus.

 

 

Kit bestellers

 

 

Tinie:

 

 

Danielle:

 

Ankie:

 

Rona:

 

 

 

Maria:

 

 

 

Mijn Stampin’Up! collega’s uit Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk hebben ook leuke projecten ter inspiratie gemaakt. Klik op de naam en je krijgt
op de verschillende blogs nog meer inspiratie van kit- bestellers van mijn collega demo’s

 

Jolan

 

Anja

 

Heike

 

 

Fanny

 

Louise:

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Bestel je in mijn [webshop], dan ontvang je bij gebruik van de hostess code een leuk bedankje in de vorm van een product. Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

 

Liever via de mail bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink om je betaling te voldoen.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

 

 

Tot stempels!

Hélène