Hoi hoi,

Het schrijven en plaatsen van deze blogpost heb ik ontzettend naar uitgekeken! Dit is onze 1ste You Can Create It blogpost, waarin jullie ook écht bij mij of Jolan de kit konden bestellen. Altijd spannend om iets nieuws te starten, maar jullie hebben mij echt verrast! Want voor deze 1ste kit mocht ik maar liefst 17 brievenbusdoosjes vullen met de materialen… Dank jullie wel!!

In ieder brievenbusdoosje zaten de 3 enveloppen met materiaal voor juli – augustus en september en daarnaast het extra materiaal. Hieronder vind je de inhoud van envelop “juli”.

 

 

En de extra producten voor dit kwartaal waren:

 

Whisper white A4 cardstock (2x)  |  Multipurpose adhesive sheet (1x)  |  Mini Stampin’Dimensionals (1x)  |  Boxwood wreaths embellishments (3x)  |  C6 Whisper white envelopes (3x)  |  Gold library clips (3x)  |  Striped treat bags (3x)

 

Jolan maakte met deze producten:

 

Klik op Jolan haar naam om naar haar blog te gaan, hier vind je meer foto’s en ook een leuke video.

 

En ik maakte:

 

 

Iedereen die de kit bij mij besteld had, mocht voor de 28ste zijn creatie mailen en deze foto’s staan hieronder. Ivm de vakantie periode had ik van een aantal een berichtje dat jullie het niet ging redden 😉 Geen probleem, want het is niet verplicht, maar natuurlijk wel ontzettend leuk om jullie creatie te mogen plaatsen! 🙂

Heb je de kit bij Jolan besteld, dan vind je je creatie in haar blogbericht. Je kunt dus doorklikken naar Jolan haar blog voor nog meer inspiratie 🙂

 

Elly maakte dit mooie kaartje.

 

 

 

Jaqueline maakte deze 2 gave creaties!

 

 

 

 

En Danielle maakte deze super leuke schuifkaart.

Dank je wel voor jullie inzendingen! Wil je jou kaartje volgende maand ook in het blogbericht? Vergeet dan niet vóór 28 augustus een foto met jou creatie te mailen naar info@helenedenbreejen.nl En meer dan 1 foto is natuurlijk ook prima 😉

 

 

En natuurlijk hebben deze maand onze collega’s uit Duitsland en Frankrijk weer een creatie gemaakt met de kit. Je kunt op de namen klikken om naar het blog van Anja, Heike, Marine en Emilie te gaan. Je vind hier de creaties die ze hebben gemaakt, maar ook foto’s van de deelnemers. Genoeg inspiratie dus!

 

 

Heike maakte:

 

En Anja maakte:

 

 

Marine maakt:

 

En Emilie maakte:

 

Dat is nog eens een rij aan inspiratie! 🙂 Wil je meer informatie over de You Can Create It kit en hoe óók jij deze thuis kunt ontvangen? Mail me dan op info@helenedenbreejen.nl of lees er meer over onder het kopje “Bestellen” en klik dan op You Can Create It.

 

Tot stempels!

Hélène