Hoi hoi,

Ai ai ai, vorige maand moest de nieuwe kwartaal kit op de bus en dit heeft mij heel wat hoofdpijn bezorgd! Door een invoer probleem met de Stampin’Up! producten bij customs, hebben we te maken met enorme backorders. Voor mij stonden er 30+ doosjes Glue dots op backorder en hierdoor kon de kit niet verstuurd worden. Althans.. het zou voor mij heel lastig worden om deze na te sturen. Gelukkig vond niemand het erg als ik zou wachten, dank jullie wel hiervoor! Vorige week vrijdag werd de doos met Glue dots eindelijk geleverd en op zaterdagochtend ben ik direct van start gegaan met het verder inpakken van de kits. Helaas kwam de kit voor de bestellers wel te laat om nog een foto met project in te leveren, al waren er 2 snelle Jelle’s die het toch gelukt is. Leuk dames! 🙂

.

Net als vorig jaar is de kit van dit kwartaal weer een verrassingskit, want de envelop van juni ontbreekt! Het leek collega’s Anja en Heike weer leuk om deze te vullen met materialen uit de nieuwe catalogus, deze envelop volgt dus nog 🙂En dit zijn de materialen die in de envelop van april zaten.

 

 

Met mijn materialen (en wat extra’s) maakte ik deze kaart. Ik heb een stuk Shimmery white erbij gepakt om een watercolor achtergrond te maken.
De motor zat in mijn vel designpapier en heb ik uitgeknipt.

 

 

 

Kit bestellers

 

Danielle:

 

 

 

 

Ankie:

 

 

 

 

Mijn Stampin’Up! collega’s uit Nederland, Duitsland, Engeland en Oostenrijk hebben ook leuke projecten ter inspiratie gemaakt. Klik op de naam en je krijgt
op de verschillende blogs nog meer inspiratie van kit- bestellers van mijn collega demo’s

 

Jolan

 

Anja


 

Heike

 

 

Fanny

 

Louise:

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Bestel je in mijn [webshop], dan ontvang je bij gebruik van de hostess code een leuk bedankje in de vorm van een product. Je leest er [hier] meer over.

 

 

 

 

 

Liever via de mail bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Betaling kan via Tikkie, iDeal en overschrijving.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

Tot stempels!

Hélène