Hoi hoi,

Waar blijft de tijd! Vandaag alweer 2 december. De laatste maand van dit jaar. In dit blog bericht staan de projecten gemaakt met de envelop van november. Mocht je de kit van oktober, november en december nog willen bestellen, dat kan nog steeds. Klik [hier] om het bestelformulier in te vullen. De betaling kan via een Tikkie of overschrijving.

 

Ook dit kwartaal zit de kit weer vol met mooie Stampin’Up! materialen voor herfst/ winter en kerst projecten. Hieronder de inhoud van de november envelop.

 

 

 

 

Met het design papier maakte ik 2 verschillende kerstkaarten. Uiteindelijk vond ik ze zo leuk dat ik er nog 37 bij gemaakt heb om naar mijn 1ste lijns teamleden te sturen.

 

 

 

Van een aantal kit bestellers ontving ik de projecten  via  de mail, dank julie wel!

 

Sabrina:

 

Ankie:

 

 

 

Mary:

 

 

 

Lida:

 

 

 

Danielle:

 

 

 

Wilma:

 

 

 

Het You Can Create It! team heeft ook projecten gemaakt met de juli enveloppe. Hieronder de projecten en een link naar het blog van  mijn collega’s.

 

Anja

 

Heike

 

Anne- marie:

 

Fanny

 

Mikaela

Linda

 

Simone

 

Karina

 

Michelle:

Allana

 

Louise:

 

 

Aude:

 

Jolan:

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Betaling kan via Tikkie, iDeal of overschrijving.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

Tot stempels!

Hélène