Hoi hoi,

Nog niet eerder sloeg ik een YCCI bericht over, tot vandaag 🙂 Doordat wij enorm druk aan het klussen zijn, heb ik deze maand niets gemaakt met de envelop van december. Gelukkig is het YCCI team wél actief geweest en hebben ook verschillende kit bestellers een foto ingestuurd, dank je wel! Je zult verschil zien in de ingezonden kaarten van kit bestellers en van het team, omdat ik per ongeluk het verkeerder design papier besteld had voor de envelop van december. Toen ik hier bij bezorging achter kwam, bleek het papier wat het eigenlijk moest zijn, al uitverkocht te zijn. In overleg met het team besloten om het zo te laten 🙂

 

De kit van het nieuwe kwartaal (januari, februari, maart) is te bestellen en gaat 15 januari op de bus. Klik [hier] om naar het bestelformulier te gaan.

 

 

 

Hieronder vind je de projecten van een aantal kit bestellers:

 

Sabrina:

 

Ankie:

Lida:

 

Danielle:

 

 

 

Het You Can Create It! team heeft ook projecten gemaakt met de juli enveloppe. Hieronder de projecten en een link naar het blog van mijn collega’s.

 

Anja

 

Heike

 

Anne- marie:

 

Fanny

 

Mikaela

 

Linda

 

Simone

 

Karina

 

Michelle:

Allana

 

Louise:

 

 

 

Aude:

 

Jolan:

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Betaling kan via Tikkie, iDeal of overschrijving.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

Tot stempels!

Hélène