Hoi hoi,

Het is weer de 2de van de maand en daarmee weer tijd voor het You Can Create It! bericht. Vandaag de foto’s met kaarten/ projecten die gemaakt zijn met de inhoud van envelop “augustus”. Op de foto hieronder zie je wat er in deze envelop zat, het dsp was bij iedereen verschillend, maar uit dezelfde set.

 

 

In de kwartaal kit van juli, augustus en september zaten ook extra materialen. Zie foto hieronder.  Deze maand hebben Jolan en ik allebei hier ook wat mee gemaakt.

 

Met deze materialen maakte Jolan:

En met de extra materialen die in de kit zaten:

Ik maakte met de envelop van augustus:

En met de extra materialen en restjes uit de envelop van augustus, maakte ik:

 

Iedereen die de kit bij mij besteld had, mocht voor de 28ste zijn creatie mailen en deze foto’s staan hieronder. Super leuk om al zoveel mails te krijgen, dank jullie wel!

Heb je de kit bij Jolan besteld, dan vind je je creatie in haar blogbericht. Je kunt dus doorklikken naar Jolan haar blog voor nog meer inspiratie 🙂

 

Inge maakte dit gave kaartje

 

Jacqueline maakt dit mooie kaartje

Mia maakte dit zomerse kaartje

Tonny maakte dit sjieke kaartje mét kado zakje

Elly maakte dit mooie kaartje

 

En Danielle maakte deze sjieke kaart en het mooie kado zakje

 

En natuurlijk hebben onze collega’s uit Duitsland en Frankrijk ook weer de nodige inspiratie op hun blog staan. Eerst de kaartjes van onze collega’s uit Duitsland.

 

Anja maakte met de materialen van augustus onderstaand kaartje en sjieke pillowbox:

En Heike maakte dit mooie kaartje:

 


 

Weer genoeg inspiratie met het mooie “Whole lot of lovely” designpapier. Vergeet niet op de namen van mijn collega’s te klikken om op hun blog naar nóg meer inspiratie te kijken 🙂

Binnenkort kun je je weer opgeven voor de nieuwe kwartaalkit van oktober, november en december. Dus houdt mijn blog in de gaten. Wil je je alvast opgeven, dat kan natuurlijk ook, je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl  De nieuwe kwartaalkit wordt rond 15 oktober verzonden.

 

Tot stempels!

Hélène